PRINCE – Welcome 2 America – 2LP


PRINCE – Welcome 2 America – 2LP


תאריך יציאה רשמי 30.7.21 – הזמנות יוכנו החל מתאריך זה

מספר תקליטים באלבום : 2


A1. Welcome 2 America
A2. Running Game (Son Of A Slave Master)
A3. Born 2 Die
A4. 1000 Light Years From Here
B1. Hot Summer
B2. Stand Up And B Strong
B3. Check The Record
B4. Same Page, Different Book
C1. When She Comes
C2. 1010 (Rin Tin Tin)
C3. Yes
C4. One Day We Will All B Free


חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “PRINCE – Welcome 2 America – 2LP”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן