The weeknd – after hours 2LP


The weeknd – after hours 2LP


מספר תקליטים באלבום : 2



A1 Alone Again
A2 Too Late
A3 Hardest To Love
A4 Scared To Live
B5 Snow Child
B6 Escape From LA
B7 Heartless
B8 Faith
C9 Blinding Lights
C10 In Your Eyes
C11 Save Your Tears
D12 Repeat After Me (Interlude)
D13 After Hours
D14 Until I Bleed Out

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “The weeknd – after hours 2LP”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן